Завтра у Харкові відключать опалення

Фото: Харків Times

15 квітня 2022 року, як і довоєнні час в місті Харкові завершується опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Ігор Терехов.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

У розпоряджені зазначено, що температура повітря на вулиці дозволяє завершити опалювальний сезон і відключити теплопостачання у Харкові.

Як зазначили на КП «Харківські теплові мережі», після завершення опалювального сезону у місті активізують відновлювальні роботи на джерелах теплопостачання, а також підготовку до нового опалювального сезону 2022-2023 рр. Працівники ХТМ продовжать ліквідовувати дефекти та перекладати трубопроводи після обстрілів, а також відновлювати послугу гарячого водопостачання.

Зокрема, станом на сьогодні, 14 квітня, гарячою водою забезпечено майже 3,4 тис. житлових будинків.

На жаль, через війну без опалення до мирних часів залишилися 569 будинків.

Роботи по підтриманню в робочому стані опалювальної системи міста та мереж гарячого водопостачання комунальникам доводилося проводити під постіними обстрілами з боку російських окупантів. Але всі намагання ворога створити у Харкові гуманітарну кактастрофу – залишити мусто без опалення, світла та води – виявилися марними.

Як повідомляв Харків Times, влада Харкова пообіцяла мешканцям списати всі нараховані з 24 квітня платежі за опалення, воду, вивіз сміття.