Загарбники вбили директора “Вовчанського лісгоспу” Сергія Пієва

8 квітня російські окупанти розстріляли автівку директора державного підприємства “Вовчанське лісове господарство” Сергія Пієва. Від отриманих поранень 69-річний чоловік загинув на місці.

Про це Харків Times повідомили у ДП “Вовчанське лісове господарство”.

Вогонь по автівці російські нелюди відкрили, коли Сергій Пієв їхав додому післі робочого дня. Вогонь вели зі стрілецької зброї.

За фактом загибелі директора “Вовчанського лісгоспу” розпочато досудове розслідування, розповіли у прес-службі Нацполіції Харківської області.

“9 квітня слідчими внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі”, – розповіли у поліції.

Розташоване у п’яти кілометрах від кордону з рф місто Вовчанськ з 24 лютого перебуває в окупації. Загарбники не пропускають до міста гуманітарну допомогу з України і дозволяють місцевим мешканцям виїжджати тільки на росію.

Як повідомляв Харків Times20 березня у Вовчанському районі області зникла колона зі «швидких», автобусів та вантажівок із гуманітарною допомогою.

Наступного дня медики, що супроводжували колону з гуманітарною допомогою до Вочанська, повернулися до Харкова.