Автівка “Харківобленерго” підірвалася на міні – двое співробітників постраждали

Фото: "Харківобленерго"

8 квітня на околиці міста Дергачі службовий автомобіль “Харківобленерго” підірвався на мині. Внаслідок вибуху два працівника отримали поранення, їх доставили до лікарні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі АТ “Харківобленерго”.

“Бригада енергетиків направлялася на усунення аварійного пошкодження в електромережі. За попередніми даними, службовий пікап на грунтовій дорозі наїхав на міну. Внаслідок вибуху два працівника Дергачівського РЕМ отримали поранення, їх доставили до лікарні.”, – розповіли в компанії.

Поранених енергетиків зараз оперують лікарі. У компанії сподіваються, що загрози їхньому життю немає. Ми поділяємо ці сподівання, віримо у майстерність наших лікарів та скоріше одужання поранених.

Від автівки залишилася купа заліза.

З початку війни фахівці “Харківобленерго” щодня працюють в зоні бойових дій, неодноразово потрапляючи під обстріли. В комапніїї підкреслили, що незважаючи на ризик для життя, енергетики тримають електричні мережі в робочому стані, від яких заживлені лікарні, об’єкти критичної інфраструктури та житлові райони.

Як повідомляв Харків Times, за добу із 7 по 8 квітня російські загарбники нанесли близько 48 ударів з артилерії, мінометів, танків та РСЗВ по районах Салтівки, П’ятихаток, Олексіївки, центру Харкова та Дергачам.