У Харківській області наші Збройні Сили завжди готові до оборони й тримають позиції – Синєгубов

Фото: Сергій Бобок. Харків Times

У Харківській області російські загарбники продовжують чинити тиск на мирне населення та знищувати цивільну інфраструктуру. За добу ворог наніс 48 ударів із РСЗВ, артилерії та мінометів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок вчорашнього артилерійського обстрілу у Балаклії загинули троє осіб, багато будинків зруйновані. На щастя, немає жертв внаслідок нічного ракетного удару по Лозовій. З Лозової та Барвінкового мешканцям радять евакуюватися, звідти вже вдалося виїхати 15 тисячам громадян.

«Зараз окупанти концентруються на східному напрямку від Харкова. Ми знаємо про всі маневри та скупчення сил в Ізюмському, Куп’янскому напрямах, де росіяни використовують залізницю. Наші Збройні Сили України завжди готові до оборони і тримають позиції!» – запевняє голова ХОВА.

Мешканців області влада продовжує забезпечувати гуманітарною допомогою, яку можна отримати у певних відділеннях Нової пошти та Укрпошти: https://t.me/kharkivoda/3959. З обласного гуманітарного штабу волонтери доставляють також адресну допомогу.

Як повідомляв Харків Times, ЗСУ міцно тримають оборону Харкова станом на 6 квітня, й централізована евакуація з міста не планується. Виїхати у безпечні місця рекомендують мешканцям Лозвовї та Барвінкового.