Російські генерали брешуть краще, ніж воюють (відео)

Вчора, 29 березня, російський генерал із промовистою фамілією шаманов заявив, що ніби то російські загарбники захопили двох командирів батальону «Азов» – харків’ян Костянтина Немічева та Сергія «Чілі» Величка. Генерал довго й красиво камлав, що ніби то «лідери екстремістського «Азова» валяються в ногах та благають про пощаду». Цю «новину» одразу ж підхопили російські так звані ЗМІ та почали волати на весь світ, що «захоплені фашисти, які знущалися з наших полонених», не забувши підкреслити, що серед них – сам автор відомої  в усьому світі пісні про «путін – х*йло». Проте згодом з’явилося відео, яке спростовує слова брехливого російського генерала.

Про це Харків Times дізналися з промовистого відео на сторінці Костянтина Немічева у Facebook.

Немічев та Чілі знімалися у Харкові на площі Конституції, на фоні всім відомого «градусника». Бойові командири спецпідрозділу «Кракен» ТРО «Азов» спокійно та впевнено заявили про готовність і далі відстоювати свою землю та звернулися до російських пропагандистів.

«Ви – російська помийка, пропагандистська помийка, фашистська помийка», – з огидою сказав Немічев.

Також хлопці спростували фейкове відео, на якому, начебто, українські військові знущаються над полоненими.

«Ми слідуємо кодексу воїна, про який ви, росіяни, явно не чули, дтивлячись на те, як ви обстрілюєте Харків з мирними містянами. Харків – це Україна й вам тут не раді!» – чистішою російською мовою сказав Сергій «Чілі» Величко.

Хлопці закликали російських вояків здаватися та пообіцяли що неушкодженими передадуть їх українським правоохоронним органам.

Як повідомляв Харків Times, у боях під Харковом українські військовослужбовці завдали нищівних втрат 200-й окремій мотострілецькій бригаді (військова частина 08275, Печенга). Зокрема, ліквідували її командира полковника Дениса Курила.