Ситуація з водозабезпеченням Харкова

Фото: city.kharkov.ua

Комунальники Харкова під систематичними обстрілами російських нацистів роблять все можливе та неможливе, щоб в місті було опалення, світло, вода. Але не дивлячись на їхні героїчні зусилля у деяких районах місті відсутнє водопостачання, і коли його відновлять визначити складно.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспільного з посиланням на міську диспетчерську службу

Станом на 21 березня внаслідок дій окупаційних військ РФ в частині будинків Немишлянського, Індустріального, Московського, Слобідського районів міста відсутнє водопостачання.

“Працівниками КП «Харківводоканал» в умовах постійної загрози життю та здоров’ю ведуться аварійні та відновлювальні роботи, але остаточний термін їх завершення, через нестабільність військової обстановки, визначити дуже складно”, – розповіли у диспетчерській службі.

Також водопостачання та теплопостачання можуть бути відсутні внаслідок руйнувань на об’єктах та мережах АТ «Харківобленерго».

“Подача води може здійснюватися з пониженим тиском (стабільно або з перервами), в такому випадку її можна набрати у мешканців нижніх поверхів або в найближчих відкритих адміністративних спорудах (дитячи садки, школи, дільниці КП «Жилкомсервіс» тощо)”, – розповіли у службі.

Мешканців перших поверхів будинків просять не відмовляти у допомозі сусідам.

Велика дяка всім комунальникам за їхню героїчну роботу по забезпеченню міста життєво важливими послугами.

Як повідомляв Харків Times, для забезпечення харків’ян теплом спільно з комунальниками дефекти усувають підрядні організації ПП «Стройприват» та ТОВ «ТЕХЕКС- ГАЗ».