26 доба оборони Харкова: ворог наніс 58 ударів з “Градів”, артилерії та мінометів – Синєгубов

Фото: ДСНС Харківської області

У ніч з 20 на 21 березня російські окупаційні війська активізувалися та нанесли 58 артилерійських, мінометних ударів та ударів із реактивної системи залпового вогню. Але не змогли зламати оборону Харкова.

Про це Харків Times повідомив голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Наші військові тримають оборону! Як і попередні дні, завдяки ЗСУ, ворожа авіація по Харкову втратила активність”, розповів очільник області.

Він вкотре подякував рятувальникам, які продовжують розбирати завали та ліквідовувати боєприпаси, які не розірвалися.

“Наприклад, вчора мінери ДСНС знешкодили авіаційну бомбу ФАБ-500. Просимо жителів ні в якому разі не намагатися знешкодити такі боєприпаси самостійно. Якщо помітили вибухонебезпечний предмет – одразу повідомляти рятувальникам”, – розповів очільник області.

За його словами, йдеться роботі над поверненням шести людей – 5 водіїв і 1 медичного працівника з колони, яка мала привезти допомогу для жителів Вовчанська. На тимчасово непідконтрольній нам території обірвався зв’язок. Зараз робиться все можливе, щоб з’ясувати всі обставини та повернути наших людей.

Як повідомляв  Харків Times, 20 березня у Вовчанському районі області зникла колона зі «швидких», автобусів та вантажівок із гуманітарною допомогою.