«Харківводоканал» спростовує фейк про те, що «води більше не буде»

У той час, як «Харківводоканал» робить все необхідне, щоб налагодити забезпечення харків’ян водою, поки що невідомі негідники з анонімних номерів у Viber розповсюджують хибну інформацію про те, що вода закінчується.

Про це Харків Times повідомили у КП «Харківводоканал».

У повідомленнях міститься нібито отримана «від моєго батька» та ще й із посиланням на «однокласника» інформація про те, що треба «набирати воду», бо «зараз подають на Харків з насосної станції і все».

«КП «Харківводоканал» офіційно заявляє, що це фейк! Водопостачання міста відбувається не з однієї насосної станції, а з різних джерел, об’єднаних у складну систему водопостачання», – йдеться у повідомленні.

Зазначено також, що останніми днями у зв’язку із порушенням електропостачання та системи транспортування води виникли проблеми з подачею води на Салтівському житловому масиві, у районах Нових Домів, Горизонт, ХТЗ.

«Але завдяки мужній роботі енергетиків система електропостачання була відновлена. Зараз фахівці КП «Харківводоканнал» вживають усіх необхідних засобів для нормалізації водопостачання зазначених районів», – повідомили у комунальному підприємстві.

Як повідомляв Харків Times, бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» оперативно усувають пошкодження на трубопроводах холодного водопостачання у Новобаварському районі. Вчора вдалося ліквідувати аварії на трубопроводах холодного водопостачання та відремонтувати пошкоджені оглядові колодязі, а сьогодні, 21 березня, – завершити відновлювальні роботи на двох оглядових колодязях, де утворилися течі.