«Харківводоканал» відновлює подачу води у Новобаварському районі

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» оперативно усувають пошкодження на трубопроводах холодного водопостачання у Новобаварському районі. Вчора вдалося ліквідувати аварії на трубопроводах холодного водопостачання та відремонтувати пошкоджені оглядові колодязі, а сьогодні, 21 березня, – завершити відновлювальні роботи на двох оглядових колодязях, де утворилися течі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на начальника Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Євгена Салькова.

За його словами, незважаючи на вкрай складні, а часом і небезпечні умови роботи, робітники докладають усіх зусиль для ліквідації якнайбільшої кількості пошкоджень на водоводах.

«Жодна заявка на проведення ремонтних робіт не залишається поза увагою. Доводиться працювати дуже оперативно, але при цьому якомога якісніше», – зазначив Сальков.

За інформацією диспетчерської служби Комплексу «Харківводопостачання», вчора, 20 березня, аварійні бригади провели ремонтні роботи на мережах в Основ’янському, Шевченківському та Новобаварському районах. Також відновили оглядові колодязі у Московському, Київському, Слобідському, Індустріальному та Холодногірському районах.

Сьогодні бригади комплексу взяли в роботу аварійні ділянки на зовнішніх мережах водопостачання у Московському, Новобаварському та Шевченківському районах, а оглядові колодязі ремонтують у Слобідському, Індустріальному, Немишлянському, Основ’янському, Київському та Холодногірському районах.

ДО того ж у частині будинків Харкова водопостачання здійснюватиметься зі зниженим тиском через пошкодження електропостачання. Як повідомили у КП «Харківводоканал», після усунення пошкодження на ЛЕП насосні станції підприємства знову працюють у плановому режимі, мережі водопостачання наповнюються водою.

Через подачу води зі зниженим тиском підприємство звертається з переконливим проханням до мешканців нижніх поверхів надавати воду сусідам, які живуть поверхами вище.

Телефон для довідок: 15-33.

Як повідомляв Харків Times, комунальники Харкова під систематичними обстрілами російських нацистів роблять все можливе та неможливе, щоб в місті було опалення, світло, вода. Але не дивлячись на їхні героїчні зусилля у деяких районах місті відсутнє водопостачання, і коли його відновлять точно визначити складно.