Дуже багато аварій – «Харківводоканал» просить допомогти із запчастинами

Фото: vodokanal.kharkov.ua

З початку нападу РФ на Україну через систематичні обстріли окупантів у Харкові пошкоджено тисячі метрів водопровідних, каналізаційних, внутрішньобудинкових мереж та електричних мереж з забезпечення водопостачання та водовідведення. Підприємство терміново потребує допомоги, щоб і надалі забезпечувати місто водою.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі КП “Харківводоканал“.

“Звертаємося до всіх небайдужих постачальників, підприємців та волонтерів за допомогою, тому що в умовах війни вирішення питань постачання води у м. Харкові та області можливе лише у разі об’єднання зусиль усього суспільства. Від цього залежить життя харків’ян та їх дітей, більшість з яких втратили свої помешкання та постійно перебувають у сховищах, а також бійців ЗСУ та територіальної оборони, які захищають нашу країну.”, – звернулися харківські комунальники.

Аварійними бригадами КП «Харківводоканал» було усунено пошкодження Печенізького гідровузла, під шквальними вибухами у зоні бойових дій, що надало можливість забезпечити питною водою значну частину споживачів м. Харкова та області.

У зв’язку з тим, що на підприємстві закінчуються матеріально-технічні ресурси для виконання аварійних робіт, що може призвести до припинення водопостачання та появи екологічних та соціальних наслідків у м. Харкові та області, просимо надати термінову допомогу в постачанні на підприємство наступних товарів та комплектуючих ( див. ссилку потреба в матеріалах та устаткуваннi).

Перелік необхідних для КП «Харківводоканал» запчастин:

Як повідомляв Харків Times, бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» оперативно усувають пошкодження на трубопроводах холодного водопостачання у Новобаварському районі. Вчора вдалося ліквідувати аварії на трубопроводах холодного водопостачання та відремонтувати пошкоджені оглядові колодязі, а сьогодні, 21 березня, – завершити відновлювальні роботи на двох оглядових колодязях, де утворилися течі.