Оборона Харкова й області станом на 25-й день російського вторгнення

Фото: ЗСУ

Минулої доби російські загарбники нанесли по Харкову та його околицях 38 артилерійських, мінометних ударів та обстрілів із РСЗВ. Найбільше постраждали райони Салтівки та ХТЗ, а також Циркуни й Дергачі.

Про це Харків Times довідався з допису голови Харківської військової адміністрації Олега Синєгубова у Facebook.

«Зранку українські військові знищили спробу проникнути в місто російським підрозділам диверсійно-розвідувальним груп. Окупанти відкривали вогонь з кулеметів та стрілецької зброї. Але наші бійці розгромили окупантів», – доповів Синєгубов.

На Ізюмському напрямку російські війська намагалися прорвати нашу оборону, але так само безуспішно, як і в попередні дні.

«Крім того, Українська армія під Ізюмом ліквідувала полковника, заступника керівника інженерних військ Західного воєнного округу російської федерації», – написав голова ХВА.

Дякуємо ВСУ за те, що російські вороги «суттєво зменшили свою присутність в небі над Харковом». На сьогодні фіксуються лише розвідувальні літальні апарати.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 19 березня, за словами голови ХВА, Збройні сили України тримають позиції оборони, по деяким напрямках перейшли до контратаки, на дальніх підходах до Харкова розбивають ворожі колони.