На Салтівці під вогнем російських “Градів” під час евакуаційного рейсу загинув водій автобуса

16 березня окупанти знов обстріляли з “Градів” житловий мікрорайон Салтівка у Харкові. Внаслідок обстрілу загинув Антон Хрустальов, водій мікроавтобусу, на якому евакуювали людей.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення харківського волонтера та музиканта Василя Рябко у Facebook.

“Сьогодні на Салтівці під час евакуаційного виїзду загинув мій друг та водій нашого бусу Антон Хрустальов. Я живий, не поранений. Це сталося під час обстрілу мирного району “Градами”. Я був ближче до будинку, мене не зачепило”, – розповів Василь Рябко.

За його словами, Артем приєднався до лав волонтерів близько двох тижнів тому. Разом вони евакуювали людей, привозили ліки, та продукти. Сьогодні у їхній машині був хліб.

“Він був хорошою людиною, пацифістом, сам попросився, хотів допомагати людям. Ми евакуювали більше 300 людей, возили ліки та продукти, допомогали ТРО.”, – поділився Василь Рябко.

Антон розмовляв російською і був типовим пацанчиком з Восточного.

“Сьогодні його вбив рускій мір. Ті російські тварі, що прийшли нас визволяти.”, – розповів харків’янин.

У загиблого залишилися дружина та донька.

Як повідомляв Харків Times, 14 березня під обстріл з російських “Смерчів” потрапила машина волонтерів організації Help Army. Від тяжкого поранення загинув 26-річний волонтер Артем Айвазян, поранення отримала його сестра Аленка Айвазян.