На проспекті Гагаріна патруль кінологів затримав автокрадіїв

Фото: Нацполіція у Харківській області

У Харкові фахівці кінологічної служби разом зі своїми вірними чотирилапими друзями кожного дня патрулюють вулиці міста. Під час одного з патрулювань вони затримали автокрадіїв.

Про це Харків Times повідомли у прес-службі Нацполіції Харківської області.

Під час патрулювання кінологи помітили двох чоловіків, які підозріло поводилися біля автомобіля.

“Патруль оперативно відреагував і затримав зловмисників. З’ясувалося, що чоловіки намагалися угнати автівку. Але їм це не вдалося завдяки рішучим і професійним діям поліцейських-кінологів”, – розповіли в поліції.

Згідно з опублікованих прес-службою фото, затримали зловмисніків майже в центрі міста, на проспекті Гагаріна, біля відомої вісм харків’янам торгової точки. Назву якої ми завбачливо замалювали, бо свої і так знають, а чужинцям воно не треба.

У прес-службі додали, що в умовах воєнного стану усі підрозділи поліції цілодобово виконують свої функції – патрулюють вулиці, допомагають постраждалим від обстрілів агресора, розвозять продукти мешканцям міст і селищ, допомагають евакуюватися зі зруйнованих будинків.

Як повідомляв Харків Times, з початку російського вторгнення станом на 13 березня харківські поліцейські затримали 34 правопорушника, серед яких мародери, крадії, підозрювані у вчиненні вбивств та розбоїв. Правоохоронці ретельно документують всі факти злочинів, щоб винні відповіли за законом.