Внаслідок обстрілу окупантами Чугуєва загинула громадянка РФ

Фото: Cергій Болвінов/Facebook

55-річна громадянка РФ Ольга Красимова, що мешкала в Чугуєві, загинула під час обстрілу міста з боку російських окупантів.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника слідчого управління поліції Харківської області Сергія Болвінова у Facebook.

“Зі сторони загарбників з РФ був здійснений артобстріл міста Чугуїв, снаряд влучив у будівлю та загинула громадянка РФ, яка мешкала в Україні з 2012 року – Красимова Ольга Анатоліївна.”, – написав Сергій Болвінов.

Правоохоронець додав фото документу загиблої жінки – її посвідчення на проживання в Україні. Згдіно документу жінка Красимова Ольга Анатоліївна народилася у місті Архангельску в 1966 році. У 2012 році отримала дозвіл на ппроживання в Україні.

Як повідомляв Харків Times6 березня 2022 року близько 12 години російські окупанти обстріляли супермаркет «Хазар» на вул. Академіка Вальтера у м. Харкові. Внаслідок обстрілу чотири особи загинули та більше 15 людей постраждали.

За добу з 7 по 8 березня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС на пожежах та під завалами виявили тіла 4 загиблих осіб.

Фото: Cергій Болвінов/Facebook