Харківські рятувальники знайшли тіла чотирьох загиблих під завалами

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

За добу з 7 по 8 березня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили понад 40 виїздів для ліквідації пожеж, що виникли внаслідок обстрілів російсько-фашистських окупантів.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення ДСНС у Харківській області.

За добу з 7 по 8 березня ворог з новою силою, проводив обстріли та повітряні бомбардування, житлових кварталів та різних об’єктів Харкова та сільських населених пунктів області, в результаті чого сталось безліч руйнацій і пожеж.

“Так, о 15:30 надійшло повідомлення про пожежу в житловій дев’ятиповерхівці на вул. Краснодарській. Горіли 27 квартир з 1-го по 9-й поверхи. Площа пожежі склала понад 1500 кв.м.”, – розповіли в ДСНС.

На місці події працювало 5 одиниць пожежно-рятувальної служби та 25 рятувальників. О 19:55 пожежа була ліквідована. Жертв та постраждалих, за попередньою інформацією, немає.

Загалом за добу рятувальники здійснили понад 40 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Всього було залучено понад 50 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 200 чоловік особового складу ДСНС.

Вогнеборці на пожежах та під завалами виявили тіла 4 загиблих осіб. Остаточна інформація щодо загиблих та постраждалих наразі уточнюється.

Піротехнічні підрозділи ДСНС також продовжували працювати, знешкоджуючи артилерійські боєприпаси, що не розірвались.

Як повідомляв Харків Times, російські військові літаки в ніч із 6 на 7 березня скинули бомби в районі майдану Героїв Небесної сотні. Одна з них потрапила до житлового будинку, він повністю зруйнований.

6 березня 2022 року близько 12 години російські окупанти обстріляли супермаркет «Хазар» на вул. Академіка Вальтера у м. Харкові. Внаслідок обстрілу чотири особи загинули та більше 15 людей постраждали.