Як працює поліція у Харкові

Фото: Поліція Харківської області

Станом на 5 березня мешканці Харкова можуть звернутися до поліції за номером “102”. Також ГУНП в Харківській області запустило чат-бот для усіх бажаючих повідомити важливу інформацію до правоохоронних органів.

Про це Харків Times повідомли у прес-службі Нацполіції області.

З метою додаткової можливості зв’язатися з поліцією запроваджено роботу чат-боту в месенджері телеграм @Kharkiv102_bot «Служба 102 поліції Харківської області».

Для використання цієї можливості перейдіть за посиланням https://t.me/Kharkiv102_bot, після чого ви потрапите на сторінку чат-боту в месенджері телеграм. Натиснувши кнопку «Старт» ви отримаєте інструкцію, яким чином необхідно оформити повідомлення до поліції: потрібно зазначити номер телефону заявника, ПІБ заявника, адресу події та короткий опис того, що сталася. У разі успішної передачі інформації до поліції, ви отримаєте відповідне повідомлення. Звернення буде опрацьоване операторами служби «102» та передане нарядам поліції для відповідного реагування.

Наразі чат-бот @Kharkiv102_bot приймає лише текстові повідомлення, та не має можливості передавати фото, відео матеріали.

Поліція зауважили, що правоохоронці завжди готові прийти на допомогу та вдячна за будь-яку інформацію, яка сприятиме виявленню та припиненню злочинів і правопорушень.

Як повідомляв Харків Times,  поліцейські приберуть покинуті автівки з території біля Південного вокзалу.