Поліцейські приберуть покинуті автівки з території біля Південного вокзалу

У Харкові в районі Південного вокзалу скупчилася велика кількість покинутих автівок. Це створює серйозні проблеми для руху транспорту та підвищує рівень небезпеки під час обстрілів.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника Головного управління Національної поліції у Харківській області Володимира Тимошко у Facebook.

За його словами, власники автомобілів, ймовірно, евакуювалися, залишивши транспорт на прилеглій до залізничного вокзалу території. У результаті цього утворився затор, який заважає вільному руху пасажирів та службового транспорту, а також створює серйозну небезпеку під час обстрілів.

«Ми попереджаємо, що всі авто, які стоять на території, прилеглій до Південної залізниці, будуть евакуйовані. Поліція не розбиратиметься з причинами і буде звільняти територію від покинутих автівок. Поліція забезпечуватиме порядок і можливість іншим людям вільно дістатися будівлі Південного вокзалу, а службовому транспорту поліції, медиків та рятівників – оперативно надавати допомогу у разі потреби», – заначив Володимир Тимошко.

Як повідомляв Харків Times, через непомірний обсяг робіт техніка підрозділів ДСНС все частіше виходить з ладу, і рятувальники звернулися до харків’ян по допомогу у її відновленні.