У Харкові затримано ще трьох учасників міжнародної банди (фото)

У Харкові затримано ще трьох учасників угруповання, яке спеціалізувалося на квартирних крадіжках. Першу трійцю спільників поліція затримала також у Харкові у листопаді минулого року. Тепер усім шістьом повідомили про підозру.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Викрили злочинну діяльність угруповання оперативники управління стратегічних розслідувань у Харківській області та слідчі обласної поліції.

До складу групи входили шестеро людей — мешканці різних областей України та вихідці з інших країн. Угруповання спеціалізувалося на квартирних крадіжках. Більшість учасників раніше були засуджені за різні злочини, зокрема й майнові.

В ході слідства встановлено причетність фігурантів до 9 квартирних крадіжок на території Харківської, Полтавської та Дніпропетровської областей.

Вчора, 16 лютого, поліцейські затримали трьох членів банди.

На підставі отриманих доказів усім зловмисникам повідомили про підозру за ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка).

П’ятьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою. Ще одному учаснику оберуть захід завтра, 18 лютого.

Як повідомляв Харків Times, у листопаді минулого року в центрі Харкова поліція затримала трійцю серійних злодіїв. Злочинці попалися відразу після чергового зламу квартири на проспекті Гагаріна. Але виявилося, що до угруповання входять ще троє.