ДТП з машиною Ярославського: поліція провела обшуки (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

В межах розслідування смертельної ДТП між Чугуєвом та Мартовим харківська поліція проводить обшуки у готелі Kharkiv Palace та вдома у бізнесмена Олександра Ярославського.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Аварію, внаслідок якої вночі на дорозі загинув невідомий чоловік, розслідують за двома статтями КК.

В ході досудового розслідування проводяться санкціоновані судом обшуки у готелі та за місцем проживання відомого харківського бізнесмена, а також за адресою проживання водія, який заявив у поліцію про свою причетність до згаданої ДТП.

Мета обшуку — вилучення інформації з камер відеоспостереження, підтвердження використання автомобіля Mersedes-Benz G63 та причетності до події інших осіб.

Як повідомляв Харків Times, поліція шукає винуватця смертельного ДТП на 534 км траси Київ-Харків-Довжанський у Чугуєві та встановлює особу загиблого. Тіло чоловіка віком 50 років виявили увечері 9 лютого.

На місці ДТП знайшли номери одного з автомобілів кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

У МВС заявили, що мають намір викликати Ярославського на допит, а ЗМІ відстежили відліт бізнесмена з Харкова до Лондона.

Компанія DCH, бенефіціаром якої є Олександр Ярославський, виступила з офіційною заявою з приводу нічної ДТП під Чугуєвом: автомобіль той, водій інший, бізнесмен вирушив до Лондона за заздалегідь наміченим графіком.

У прокуратурі розповіли, що винуватець ДТП сам з’явився до правоохоронців, але це не є підставою відмовитися від інших версій.  Проте ввечері 10 лютого водієві вже повідомили про підозру за двома статтями КК.

Пізно ввечері міністр МВС заявив, що звільняє з посади начальника харківської поліції Станіслава Перліна, а генпрокурор — що бере справу під особистий контроль.