Водія DCH, який збив чоловіка під Чугуєвом, підозрюють за двома статтями (фото)

Винуватцю нічної ДТП на дорозі під Чугуєвом повідомили про підозру за двома статтями КК.

Про це Харків Times повідомив спікер Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

“Водію, який повідомив, що був за кермом, повідомлено підозру за ч. 2 ст. 286 КК (ДТП з загиблим) та ч. 3 ст. 135 КК (залишення в небезпеці). Прокурор проситиме для підозрюваного тримання під вартою. Автомобіль оглянуто та вилучено. Готуються документи для направлення до суду для накладення арешту на автомобіль як речовий доказ”, — розповів спікер прокуратури.

Він також додав, що підозрюваному 50 років.

У прес-службі МВС, тим часом, заявили, що після повернення Олександра Ярославського в Україну запросять його “для участі у проведенні необхідних процесуальних дій”.

Як повідомляв Харків Times, поліція шукає винуватця смертельного ДТП на 534 км траси Київ-Харків-Довжанський у Чугуєві та встановлює особу загиблого. Тіло чоловіка віком 50 років виявили увечері 9 лютого.

На місці ДТП знайшли номери одного з автомобілів кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

У МВС заявили, що мають намір викликати Ярославського на допит, а ЗМІ відстежили відліт бізнесмена з Харкова до Лондона.

Компанія DCH, бенефіціаром якої є Олександр Ярославський, виступила з офіційною заявою з приводу нічної ДТП під Чугуєвом: автомобіль той, водій інший, бізнесмен вирушив до Лондона за заздалегідь наміченим графіком.

У прокуратурі розповіли, що винуватець ДТП сам з’явився до правоохоронців, але це не є підставою відмовитися від інших версій.