У Харкові патрульні зупинили п’яного водія, якого вже раніше позбавили прав на 10 років

Патрульні зупинили автомобіль з перебитими номерами і нетверезим водієм, який ще раніше був позбавлений права сідати за кермо.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Патрульної поліції області.

Сьогодні вдень на вулиці Шевченка патрульні зупинили автомобіль Mazda за порушення правил дорожнього руху. Спілкуючись з водієм, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, тож запропонували пройти відповідний огляд. Від огляду на місці чоловік відмовився.

Проте під час перевірки документів інспектори встановили, що водія вже неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані. Більш того, суд на 10 років позбавив злісного порушника прав. Також поліцейські з’ясували, що на автомобілі встановлено номерні знаки, які не належали цьому авто.

На водія патрульні склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 130 (Відмова з огляду на стан сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Управління транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Машину у водія-порушника забрали та евакуювали на спеціальний майданчик.

Як повідомляв Харків Times, 13 січня на проспекті Науки патрульні зупинили автомобіль Mitsubishi, який перебував у розшуку. На Mitsubishi висіли 27 штрафів та дві свіжі ДТП. Виявилося, що водій перебуває під впливом наркотиків.

Харків’янин завинив КП «Харківські теплові мережі» 130 тис. грн, тепер його авто готується до примусового продажу.