У зіткненні «Таврії» та автобуса під Мерефою постраждали двоє (фото)

В аварії на трасі «Харків-Лозова» постраждав не лише водій, а й пасажир «Таврії», яка на зустрічній смузі зіткнулася з автобусом.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 січня о 7:51 на автодорозі «Мерефа-Лозова-Павлоград» поблизу села Тимченки Чугуївського району.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Таврія» виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автобусом МАN, що рухався маршрутом «Харків–Беспалівка». Внаслідок аварії постраждали двоє людей.

Під час аварії в автобусі перебували 25 пасажирів та водій, серед них потерпілих немає.

Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 41-річний водій та 44-річний пасажир легковика. Постраждалих доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень відділу поліції №2 Чугуївського районного управління поліції ГУНП у Харківській області.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні вранці під Мерефою на автодорозі Харків – Лозова «Таврія» зіткнулася з автобусом МAN. Рятувальники деблокували постраждалого внаслідок ДТП водія легковика.