У Харкові поліція виявила ще дві кримінальні наливочні

Фото: hk.npu.gov.ua

У Холодногірському районі Харкова поліцейські виявили два заклади, які продавали алкоголь без акцизних марок. В однієї з “наливайок” ще й не було ліцензії на цей вид діяльності, її довелося зачинити.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Харківська поліція провела рейд у Холодногірському районі та виявила дві торгові точки, які реалізовували алкоголь із порушенням закону — частина продукції не мала акцизних марок. Магазини-наливочні діяли на вулиці Золочівській (Залютине) та на проспекті Машинобудівників (Центральний ринок).

Один з них (поліція, щоправда, не уточнила, який) через відсутність ліцензії на реалізацію лікеро-горілчаних виробів довелося закрити.

Щодо реалізаторів складено адміністративні протоколи за ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами) та 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП.

У правопорушників вилучено 20 літрів лікеро-горілчаних виробів.

Як повідомляв Харків Times, на початку грудня харківські поліцейські затримали автофургон з 1200 л сурогатного алкоголю для «наливайок».

В барі у центрі Харкова знайшли російський тютюн та сумнівний алкоголь. До того ж заклад обслуговував неповнолітніх та порушував карантинні норми. У поліції вирішують питання щодо його закриття.

У Харкові п’ятеро спільників через інтернет збували напої сумнівної якості під виглядом популярних і навіть елітарних брендів. Тепер їм загрожує до 10 років за ґратами.