У барі в центрі Харкова знайшли російський тютюн та сумнівний алкоголь

Фото: hk.npu.gov.ua

У суботу в барі на вулиці Ярослава Мудрого в рамках відкритої кримінальної справи провели обшук і недаремно: кальянні суміші з російським акцизом, алкоголь без ліцензії та ще кілька порушень. Вирішується питання про закриття розважального закладу.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

4 грудня співробітники Харківського районного управління поліції №1 за рішенням суду провели обшук у барі на вулиці Ярослава Мудрого в центрі Харкова.

Під час слідчих дій поліцейські виявили численні порушення.

Правоохоронці вилучили 30 пластикових контейнерів тютюнових сумішей для кальяну з акцизними марками Російської Федерації та 20 літрів алкоголю, що реалізовувався без ліцензії. Задокументовано факти продажу алкоголю неповнолітнім.

Поліцейські склали три протоколи за ч. 1 ст.156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для вживання тютюнових виробів).

Також поліцейські зафіксували порушення карантинних обмежень та склали відносно відвідувачів та адміністрації закладу 22 протоколи за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (порушення правил карантину людей).

Наразі вирішується питання про закриття розважального закладу.

Судячи з наданих поліцією фото, йдеться про арт-клуб «Корова».

Як повідомляв Харків Times, поліція Харкова розслідує обставини інциденту зі стріляниною, що сталася вночі 21 серпня біля ресторану на вулиці Ярослава Мудрого.