У поліції назвали ймовірного винуватця смертельної ДТП на трасі на Старий Салтов (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Слідчі попередньо з’ясували схему потрійної ДТП, яка сталася вранці 23 грудня на трасі Харків-Вовчанськ біля села Кутузівка. Внаслідок зіткнення трьох авто загинув пасажир автомобіля Ford, і чотири особи отримали травми.

Про це Харков Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Учасниками аварії на дорозі на Старий Салтов стали Ford, Volkswagen Touareg та ВАЗ-2121. За інформацією поліцейських, аварію спровокував водій Volkswagen Taureg, який їхав у бік Харкова.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Taureg … не вибрав безпечну швидкість і дистанцію під час обгону автомобіля ВАЗ-2121 і зіткнувся з ним. Після виїзду на зустрічну смугу автомобіль Volkswagen Tuareg також здійснив зіткнення з автомобілем Ford, який рухався в бік міста Вовчанськ.”, – розповіли в поліції.

На місці аварії загинув пасажир автівки Ford. Також у цій ДТП отримали травми різного ступеня тяжкості 54-річний водій та два пасажири автомобіля Ford та водій Volkswagen Tuareg. Усіх постраждалих госпіталізували до Харківської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Інформація про події зареєстрована у Єдиному обліку. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв Харків Times, близько 8:00 23 грудня на трасі Харків-Вовчанськ між селами Кутузівка ​​та Михайлівка у зіткненні трьох легковиків загинув пасажир автомобіля Ford Fusion. Його тіло з понівеченого авто дістали рятувальники.