Нічний клуб у центрі Харкова погорів на карантині та алкоголі

Поліція виявила порушення законодавства у розважальному центрі у Московському районі. Про закриття клубу поки не йдеться, обмежилися адмінпротоколами.

Про це «Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Порушення продажу алкоголю та карантинних обмежень співробітники поліції виявили у нічному клубі на Московському проспекті (судячи з наданих поліцією фото, йдеться про клуб «Малина»).

У ході санкціонованої перевірки та обшуку правоохоронці зафіксували факт продажу алкоголю неповнолітньому. Як з’ясувалося, спиртне реалізовувалося без відповідної ліцензії. За цим фактом поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями споживання тютюнових виробів без їх згоряння). Неліцензійний алкоголь вилучили.

Також співробітники поліції зафіксували порушення карантинних обмежень та склали щодо відвідувачів та адміністрації закладу три протоколи за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (порушення правил карантину людей).

Як повідомляв Харків Times, у барі в центрі Харкова знайшли російський тютюн та сумнівний алкоголь. До того ж заклад обслуговував неповнолітніх та порушував карантинні норми. У поліції вирішують питання щодо його закриття.