На березі Петренківської водойми облаштували пляжну зону (фото)

Фото: www.city.kharkov.ua

Біля джерела на березі Петренківської водойми у Харкові облаштували пляжну зону і локацію для відпочинку.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

На пляжі встановили роздягальні, тіньовий навіс і шезлонги, а на локації для відпочинку – ігровий комплекс і спортивний майданчик з волейбольним полем. Територію озеленили – посадили ялинки, верби, берези, кущі ялівцю та спіреї. Також на прохання місцевих жителів на березі водойми обладнали “будинок моржів” – для тих, хто загартовується.

Крім того, уздовж вулиці Краснодарської і Карпатського провулка, на шляху до трамвайної зупинки, заасфальтували доріжки.

У відкритті нової локації взяв участь секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він повідомив, що територію біля Петренківської водойми продовжать упорядковувати – зроблять там освітлення і виконають низку інших робіт, орієнтуючись на прохання харків’ян.

Як повідомляв Харків Times, міська влада планує облаштувати зону відпочинку біля ставка у житловому мікрорайоні по вулиці Власенко на Новожаново, а також оновити там дитячий та спортивний майданчики.

У Харкові збираються облаштувати нову зону відпочинку навколо кар’єра «Дружба» на проспекті Гагаріна, а також упорядкувати територію по вул. Достоєвського, 4 поруч з Основ’янським (колишнім Комсомольським) озером.