У Харківській області шість шкіл перейшли на дистанційне навчання

Фото: city.kharkov.ua

Станом на 5 жовтня в Харківській області шість шкіл перейшли на дистанційне навчання. Діти стали вчитися онлайн через недостатній рівень вакцинації персоналу.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ХОДА.

Згідно з повідомленням дистанційно працюють чотири заклади загальної середньої освіти в Богодухівському районі: Мельниківська, Огульцівська та Сидоренівська ЗОШ Валківської міської громади, а також Мурафський ліцей Краснокутської селищної громади.

Ще дві школи перейшли на дистанційне навчання в Лозівському районі – це Первомайські ліцеї №5 і №7.

Всього в Харківській області працюють 698 закладів середньої загальної освіти.

Як повідомляв Харків Times, за даними Міністерства охорони здоров’я, в Харківській області станом на 8:00 6 жовтня виявили 171 615 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, 1 163 – за минулу добу.

З 1 жовтня два медичні заклади на території Харкова — Обласний диспансер радіаційного захисту та пологовий будинок №2 — знову почали приймати хворих на коронавірус.

У Харкові відкриті три нові пункти вакцинації від COVID-19: у територіальних центрах Немишлянського та Індустріального районів міста, а також в амбулаторії на вулиці Доватора у Новобаварському районі. У міськраді обіцяють відкрити ще один пункт на стадіоні «Металіст».

За даними ХОДА, на 5 жовтня в Харківській області повністю вакциновані від COVID-19 17% дорослого населення.