Війна в Україні: 10 порушень режиму припинення вогню, втрат немає

Протягом минулої доби, 30 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Біля Золотого-4 противник застосовував ручні протитанкові гранатомети.

Поблизу Новоселівки ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Новгородського російські окупанти двічі здійснювали обстріл українських позицій з озброєння БМП-1, мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів.

А біля Красногорівки ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

В районі Південного російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На Приазов’ї, біля Водяного, окупанти двічі обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу Оріхового противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу “Орлан-10” із перетином лінії розмежування. БПЛА противника був подавлений засобами РЕБ.

Станом на 7 годину ранку, 1 липня, зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Біля Авдіївки збройні формування Російської Федерації двічі обстріляли українські позиції з мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем.

Бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає.

На ворожі обстріли наші військові відкривали вогонь у відповідь.

Як повідомляв Харків Times, 29 червня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.