Влада Харкова має намір дати грошей підприємцям

Фото: Тис Микола/УНІАН

На наступній сесії Харківської міської ради влада обіцяє виділити гроші на додаткові виплати підприємцям, які постраждали від карантинних обмежень.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на секретаря міськради Ігоря Терехова.

«Усім нам довелося пережити складний період, пов’язаний із карантинними обмеженнями, локдауном, закриттям підприємств. Як відомо, держава виділила по 8 тисяч гривень підприємцям, які були змушені не працювати в локдаун. А ми на черговій сесії передбачимо додаткову підтримку таким підприємцям у розмірі 2 тисяч гривень. Таким чином, компенсацію від Харківської міськради отримають близько 26 тисяч підприємців», – заявив Терехов.

Як повідомляв Харків Times, 10 квітня влада повідомила, які додаткові обмеження будуть введені в місті для «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, який вводився із 11 квітня.

З 9 червня, Харківська область перейшла у «зелену» зону карантину. На думку МОЗ, у «зеленій» зоні на той момент перебували й усі інші області України.