Поліція розкрила жорстоке вбивство харків’янки, яку більше 20 разів ударили ножем

Увечері 16 лютого в кареті швидкої допомоги померла жінка, яку рятувальники знайшли під час гасіння пожежі в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Харківських дивізій, в Немишлянському районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

На тілі загиблої експерти нарахували понад 20 ножових поранень. Протягом декількох годин після загибелі жінки поліцейські встановили і затримали ймовірного вбивцю. Ним виявився 32-річний екс-співмешканець потерпілої.

Поліцейські встановили, що потерпіла разом із затриманим раніше жили в будинку під Харковом. Співмешканець не раз піднімав руку на свою цивільну дружину, принижував і ображав її. Рік тому втомлена від побоїв і знущань жінка зняла квартиру в Харкові і разом з дітьми переїхала від співмешканця.

Увечері 16 лютого, коли жінка була вдома одна, екс-співмешканець прийшов до неї і жорстоко розправився з колишньою дружиною. Після скоєння злочину він підпалив квартиру.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК (умисне вбивство). Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру і обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

За інформацією прес-служби ДСНС області, трагедія сталася на вулиці Харківських дивізій, 20. Повідомлення про пожежу в квартирі на останньому поверсі п’ятиповерхівки на номер служби порятунку 101 надійшло 16 лютого, о 18:57.

Коли рятувальники приїхали на місце події, полум’я встигло поширитися на площі приблизно в 20 кв.м.

“Під час пожежі постраждала жінка, 1978 року народження (померла в автомобілі СМП)”, – розповіли в ДСНС.

Під час гасіння пожежі рятувальники вивели з п’ятиповерхівки на свіже повітря 30 осіб.