У Харкові знову шукають вибухівку в сервісному центрі МВС

17 лютого в Харкові через інформацію про замінування зупинив роботу сервісний центр МВС, розташований на вулиці Шевченка.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень в соцмережах, пізніше цю інформацію підтвердили в прес-службі Нацполіціі області.

За даними Нацполіціі, анонім повідомив про замінування двох будинків по вулиці Шевченка сьогодні, 17 лютого, о 9:33.

На місце події виїхали фахівці-вибухотехніки, співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Вони провели евакуацію відвідувачів і співробітників і почали огляд будівель.

Повідомлення про закладення вибухівки в будівлях по вулиці Шевченка, серед яких сервісний центр МВС – п’яте з початку цього року. Останнє було зроблено напередодні, 16 лютого. Жодне з повідомлень про мінування не підтвердилося.

Як повідомляв Харків Times, 22 січня, о 14:00 до поліції Харкова по спецлінії «102» повідомили про закладення вибухівки в чотирьох адміністративних будівлях на вулиці Шевченка.

27 січня в поліцію Харкова повідомили про закладення вибухівки в чотирьох адміністративних будівлях по вулиці Шевченка, серед яких сервісний центр МВС.

2 лютого поліцейські Харкова шукали вибухівку в чотирьох адміністративних будівлях по вулиці Шевченка, серед яких сервісний центр МВС.

16 лютого в Харкові через інформацію про замінування зупинив роботу сервісний центр МВС, розташований на вулиці Шевченка.