У Харкові викрили двох закладників

Фото: khar.gp.gov.ua

У Харкові правоохоронці викрили двох місцевих жителів, які промишляли нарко-закладками. Під час обшуку у них вилучили понад 700 згортків з канабісом, амфетаміном і PVP. Чоловікам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК (зберігання, перевезення та збут наркотичних або психотропних речовин).

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

За даними слідства, двоє чоловіків співпрацювали з інтернет-магазином з продажу наркотиків і психотропів і закладали наркотики в різних районах міста.

Під час обшуків за місцем проживання правопорушників було виявлено понад 700 пакунків з наркотичними речовинами: PVP, канабісом та амфетаміном. Крім того, вилучено прилади для фасування: електронні ваги, полімерні пакети та ізоляційну стрічку різних кольорів.

Одночасно з цим встановлено місця зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин на території кількох районів Харкова.

Наразі в кримінальному провадженні призначено судово-хімічні експертизи.

Правопорушники затримані в порядку ст. 208 КПК, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв Харків Times, суд відправив під арешт 24-річну харків’янку, у якої виявили наркотики на 800 тисяч гривень.