Поліція Харкова шукає свідків двох ДТП, в яких постраждали пішоходи

Поліція встановлює свідків двох аварій в Харкові, в яких постраждали жінки-пішоходи. Одна з них сталася на Північній Салтівці, друга – на Московському проспекті. Обидві – 30 грудня 2020 року.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

30 грудня 2020 о 10:10 на Московському проспекті, 275 невстановлений автомобіль збив жінку-пішохода. Постраждалу з травмами доставили до лікарні.

Того ж дня, але ближче до вечора, приблизно о 17:30 на проїжджій частині вулиці Дружби Народів, 263 водій автомобіля Opel Astra допустив наїзд на іншу жінку-пішохода, їй також знадобилася госпіталізація.

В даний час за обома фактами проводиться розслідування, відкриті кримінальні провадження за ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Свідків та очевидців даних ДТП просять звертатися за телефоном: 063-06-66-876 або до кабінету № 6 відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Маяковського, 22, до старшого лейтенанта поліції Катречка Дениса Олеговича.

Як повідомляв Харків Times, поліція затримала 22-річного співробітника батальйону конвойної служби Головного управління Нацполіціі області за підозрою в тому, що він в ніч на 8 січня в райцентрі Богодухів збив 21-річного пішохода і зник з місця події.

Підозрюваний був п’яний.