Ще на три станції харківського метро можна пройти по банківській карті

Фото: www.city.kharkov.ua

Завтра, 11 грудня, запрацюють три нових турнікета для оплати проїзду банківською картою. Їх встановили на станціях метро «Імені А. С. Масельського», «Армійській» і «Тракторному заводі».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Апарати для оплати проїзду банківською картою встановлені в вестибюлях №1 і 2 на станціях метро «Армійська» та «Тракторний завод», а також у вестибюлі №2 на станції «Імені А. С. Масельського».

Система оплати проїзду в Харківському метрополітені банківськими картами почала працювати у вересні. Турнікети для безконтактної оплати проїзду вже встановлені в вестибюлях на станціях метро «Держпром», «Метробудівників», «Архітектора Бекетова», «23 Серпня», «Ботанічний сад», «Університет», «Спортивна», «Завод імені Малишева», «Захисників України», «Академіка Барабашова», «Проспект Гагаріна», «Пушкінська», «Олексіївська», «Перемога», «Індустріальна», «Палац спорту».

Оплата проїзду банківськими картами впроваджена в рамках розширення системи «E-ticket». Проект реалізується Харківською міською радою спільно з компанією «VISA», компанією-інвестором «Платіжний центр» і АТ «Ощадбанк», який обслуговує банківські транзакції. При цьому кошти з міського бюджету не виділялися.

Як повідомляв Харків Times, з початку грудня на шести станціях Харківського метрополітену почали працювати турнікети для безконтактної оплати проїзду. З 2 грудня апарати запрацювали на станціях метро «Олексіївська», «Перемога» і «Ботанічний сад».

З 4 грудня – на станціях метро «Індустріальна», «Палац спорту» та «Завод імені Малишева».

З 9 грудня – на станціях метро «Холодна гора», «Південний вокзал» і «Центральний ринок».