У Малій Данилівці затримали одесита зі зброєю

У ніч на 1 грудня співробітники сектора реагування патрульної поліції Дергачівського райвідділу під час патрулювання на перехресті вулиць Малоданилівської та Гната Хоткевича у селищі Мала Данилівка затримали мешканця міста Южне Одеської області зі зброєю та іншими підозрілими речами, досить схожими на “набір викрадача”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

У чоловіка при огляді виявилися пістолет ПМ з патроном і споряджений магазин, дві викрутки, ніж, мотузки, будівельний молоток, металеві кусачки, газовий балончик “Терен-4”, липка стрічка, наручники та балаклава.

Що-небудь пояснювати затриманий відмовився.

Слідчі 1 грудня повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами). Він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання в очікуванні суду, який обере запобіжний захід. Затриманому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, співробітники Служби безпеки України встановили місцезнаходження й затримали у Харкові іноземця, який 13 років перебував у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.