Поліція шукає свідків ДТП на Гольдбергівській, у якому постраждав чотирирічний хлопчик (фото)

Поліція шукає свідків зіткнення Daewoo Lanos і Volkswagen Passat, що сталося 24 листопада близько 11:00 біля будинку №78 по вулиці Гольдбергівській в Основ’янському районі міста.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Внасідок зіткнення постраждали пасажири Daewoo Lanos – жінка та чотирирічний хлопчик, а також водії обох транспортних засобів.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління Нацполіціі проводить розслідування цього інциденту за ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Свідків цієї події просять звернутися за телефоном: 063-06-66-876 або особисто підійти до кабінету №6 відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління Нацполіціі за адресою: Харків, вулиця Маяковського, 22, до слідчого – старшого лейтенанта поліції Катречка Дениса Олеговича.

Як повідомляв Харків Times, 24 листопада, близько 11:00 на перехресті вулиць Гольдбергівської та Греківської зіткнулися Volkswagen Passat і Daewoo Lanos. Травми отримали водії обох машин і два пасажири Daewoo, серед яких чотирирічна дитина.