В Люботині побили колишнього міністра аграрної політики

Фото: Ігор Швайка/Facebook

Сьогодні, 26 жовтня, двоє невідомих у масках та з бітами напали на колишнього міністра аграрної політики та продовольства в уряді Яценюка, колишнього лідера Харківської організації ВО “Свобода” Ігоря Швайку.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення Швайки у Facebook.

“Гарний” початок робочого тижня… Копаєш ділянку за з парканом, травичку планую посіяти, зупиняється машина, вибігають двоє в масках з бітами, … далі за текстом.”, – написав Швайка.

За його словами, йому на голову наклали шви й відвезли до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Як повідомили Харків Times у прес-службі Нацполіціі області, двоє невідомих “побили чоловіка і заволоділи його мобільним телефоном, після чого покинули місце події на автомобілі”.

У Люботинському відділенні поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК (хуліганство). Поліція вживає заходів щодо встановлення осіб нападників та їх затримання. Якщо невідомих упіймають і суд визнає їх винними, чоловікам загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото: Ігор Швайка/Facebook

Як повідомляв Харків Times, на проміжних виборах народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №179 у березні 2020 року Ігор Швайка був першим з 14-ти зареєстрованих кандидатів. Перемогу здобула екс-губернатор Харківської області Юлія Світлична.