Строй Сіті Девелопмент стали фаворитами Харкова 2020

Компанія Строй Сіті Девелопмент отримала престижну нагороду “Фаворити Харкова 2020” в номінації “Оригінальність, архітектурність, екологічність і сучасний дизайн”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення компанії.

Церемонія нагородження відбулася 18 жовтня 2020 року в Victory Concert Hall. Нагороду “Фаворити Харкова 2020” вручили директору Строй Сіті Девелопмент Андрію Колосу.

“Я впевнений, що компанія Строй Сіті Девелопмент заслуговує на цю нагороду, – сказав під час церемонії вручення Андрій Колос, – В Харкові будується багато, якісно, добротно, надійно, але нашу компанію відрізняє те, що ми пропонуємо щось оригінальне, ми пропонуємо нові ідеї наших проєктів. Харків’янам набридло жити в нудних одноманітних сірих квартирах і працювати в таких же офісах. Тому я впевнений, що нашою конкурентною перевагою є нова ідея, новий концепт, новий продукт “

Також під час нагородження засновники премії “Фаворити Харкова 2020” відзначили проекти Строй Сіті Девелопмент, який відрізняються своєю оригінальністю і сучасними підходами. Особливу увагу приділили IT Park Manufactura, проект Urban One і перші харківські вежі High Hills.

Довідка. Премія “Фаворити Харкова” існує вже шість років. Лауреатами премії в цьому році стали фірми, організації і люди, що домоглися успіху в бізнесі і громадській діяльності.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові скоро почнеться будівництво мультифункціонального комплексу HIGH HILLS. Комплекс розміститься на вул. Серповій, поруч зі станцією метро “Наукова”, забудовник – група компаній “Строй сіті”.

В IT-парку Manufactura – інноваційному проекті компанії “Строй Сіті” в форматі Live & Work – відкривається перша секція.

У Харкові триває будівництво першого в Україні житлового комплексу, орієнтованого на прихильників здорового способу життя.