У Лозовій згорів автомобіль ще одного кандидата в мери

Фото: hk.npu.gov.ua

Вночі 22 жовтня в місті Лозова згорів автомобіль Suzuki Vitara, яким користувався 41-річний чоловік, один з кандидатів на посаду Лозівського міського голови на майбутніх місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

У поліцію про згорілу автівку повідомили о 3:40 співробітники ДСНС, які загасили пожежу.

Встановлено, що згорілий автомобіль належить 50-річному брату кандидата.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає від трьох до 10 років позбавлення волі.

Поліцейські з’ясовують всі обставини пожежі і причетних до події.

За інформацією народного депутата від партії “Європейська солідарність” Ірини Фриз, згорів автомобіль секретаря Лозівської міськради Сергія Коби. Він балотується в мери Лозової від “Європейської солідарності”.

Як повідомляв Харків Times, в 9 жовтня близько 3:20 на стоянці біля одного з будинків в місті Лозова загорівся автомобіль, що належить родині кандидата від партії “Слуга народу” на пост Лозівського міського голови. Вогнем також частково пошкоджені автомобілі «ВАЗ-2103» і «ToyotaCamry», які були припарковані поруч.

Поліцейські почали розслідування обставин підпалу за ч. 2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі.