В IT-парку Manufactura відкривається перша секція

В IT-парку Manufactura – інноваційному проекті компанії “Строй Сіті” в форматі Live & Work – відкривається перша секція.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення компанії.

Як зазначив директор компанії “Строй Сіті Девелопмент” Андрій Колос, початок роботи IT-парку Manufactura – першого в Харкові технологічного комплексу такого рівня – це велика подія для міста. Тому в честь відкриття першої секції планувалася масштабна святкова програма. Однак через те, що Харків зараз знаходиться в “помаранчевій” зоні карантину, від проведення заходів було вирішено відмовитися.

“Ми є соціально відповідальним бізнесом – як “Строй Сіті”, так і якірний орендар секції – всесвітньо відома IT-компанія. Здоров’я людей для нас – на першому місці. Тому, щоб не наражати на нікого зайвому ризику, всі заходи на честь відкриття першої секції IT-парку Manufactura будуть проходити в online-режимі”, – підкреслив Андрій Колос.

IT-парк Manufactura – це перший в Харкові проект преміум-класу в форматі Live & Work, створений на основі унікальної пам’ятки архітектури зі 130-річною історією (будівлі борошномельної фабрики) на набережній річки Харків. Він складається з офісів, коворкінгу, колівінг-центру, зон торгівлі, комерційних площ, офісних приміщень й апартаментів, а також зон громадського харчування різних форматів, виставкових майданчиків, конференц-залів, які задовільняють будь-які потреби. Це єдиний простір для продуктивної роботи, комфортного життя і якісного відпочинку, що складається з секцій Manufactura Space (офісний простір), Manufactura Homе (офісні приміщення, апартаменти вільного планування), ділового центру Place (торгові, комерційні та офісні приміщення) і мультифункціонального комплексу NEXT, що об’єднує житлову та офісну зони.

Довідка. Девелоперська група компаній “Строй сіті” працює на українському ринку з 2010 року. Здійснює свою діяльність в Харкові і Києві. За роки існування група компаній здала в експлуатацію десятки об’єктів різних категорій.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові скоро почнеться будівництво мультифункціонального комплексу HIGH HILLS. Комплекс розміститься на вул. Серповій, поруч зі станцією метро “Наукова”, забудовник – група компаній “Строй сіті”.