Помер 44-річний пацієнт з COVID-19 з Люботина

Фото: 112.ua

У Харківській області за станом на 11 червня зареєстровано 55 летальних випадків серед хворих коронавірусною інфекцією COVID-19, один з них – за минулу добу.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної держадміністрації Олексія Кучера в Facebook.

“На жаль, є один летальний випадок – помер 44-річний житель міста Люботин”, – повідомив глава області.

З початку епідемії станом на 11 червня в області лабораторно підтвердили 1 374 випадки захворювання коронавірусною інфекцією. Найбільша кількість хворих – в Харкові (855 випадків) і Харківському районі (145 випадків). За минулу добу підтвердили 36 випадків захворювання на COVID-19 у жителів Харкова, Вовчанського, Дергачівського, Золочівського, Лозівського, Сахновщинського, Чугуївського та Харківського районів.

“Госпіталізовано з COVID-19 225 осіб (з них двоє підключені до апарату ШВЛ, семеро – на кисневій підтримці (масці)), 437 – на самоізоляції. З підозрою на COVID-19 госпіталізовані 162 особи, 53 – на самоізоляції”, – повідомив Олексій Кучер.

Також за минулу добу зареєстрували 55 нових підозр.

Як повідомляв Харків Times, Харківська область є «лідером» за захворюваністю серед регіонів Східної України і знаходиться на восьмій позиції серед областей України.

Директор Харківської обласної інфекційної лікарні Павло Нартов видужав від коронавірусною інфекції СOVID-19. Його заступник ще знаходиться на лікарняному з діагнозом COVID-19.