У Харківській області з 1 червня пустять приміські поїзди

Фото: Харків Times

Південна залізниця з 1 червня відновить перевезення пасажирів у внутрішньому приміському сполученні (Харківська, Сумська, Полтавська, а також частково Чернігівська та Кіровоградська області).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Південної залізниці.

Продаж квитків на приміські поїзди буде здійснюватися у касах вокзалів з 1 червня. Також оформити проїзд можливо безпосередньо у квиткового касира до та під час поїздки.

“Під час поїздки залізничниками будуть виконуватися всі вимоги, передбачені МОЗ щодо запобігання коронавірусу. Наразі всі електропоїзди продезінфіковані та готові до рейсу”, – йдеться у повідомленні. На вокзалах та під час поїздки необхідно користуватися захисними засобами (захисні маски, тощо), дотримуватися соціальної дистанції та рівномірно розміщуватися у вагонах електропотягу тільки на місцях для сидіння.

За погодженням регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій регіональна філії “Південна залізниця” з 01.06.2020 відновлює курсування наступних приміських поїздів:

З 1 червня інформацію про детальний розклад руху та маршрут курсування приміських поїздів можна переглянути на сайті Південної залізниці.