Лижник бл @ ть, намордник одягни: харківський нардеп Куницький посперечався з колегою на засіданні “Слуги народу” (відео)

Фото: скрин видео

29 березня на засіданні фракції “Слуги народу” стався конфлікт між двома представниками цієї політсили Олександром Куницьким і Миколою Тищенко.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення журналіста Богдана Буткевича в Facebook.

Конфлікт, за інформацією журналіста, почався зі з’ясування того, хто веде Telegram-канал “Темний лицар”.

“Це розборки двох нардепів через те, хто ж веде телеграм-помийку “темний рицарь”. Братка Колі Тіщенка та Куницького з Харкова, у якого є ізраїльський паспорт й який дуже скидається на пряму російську агентуру. Це було би так смішно, якби не хотілося ридати.”, – повідомив Буткевич.

На відео, де відображені “розборки” нардепів, видно, що Куницький на підвищених тонах радить Тищенку “включити голову”, а також “надіти намордник”.

Харківський нардеп називає опонента “лижник, бл @ ть” і радить йому підписатися на Instagram Куницького.

Як повідомляв Харків Times, на позачергових парламентських виборах в липні 2019 року Олександра Куницький був обраний до ВР за 169 мажоритарному округу в Харкові від партії “Слуга народу”.

Куницький 6 липня підтвердив на зустрічі з виборцями у Харкові, що з 12 років є громадянином Ізраїлю.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Олександр Куницький, зареєстрований кандидатом у мажоритарному окрузі №169 у Харкові від партії «Слуга народу», не може стати народним депутатом України, якщо він до цих пір є громадянином двох країн.