Харківська обладміністрація спростувала інформацію про короновірус у Краснограді

Фото: ХарківTimes

Харківська обладміністрація спростувала інформацію та відео, що з’явилася в соцмережах, в якій йшлося про госпіталізацію зараженого короновірусом чоловіку в Краснограді.

Про це журналістам заявила представник прес-служби обладміністрації, передає кореспондент Харків Times.

“По нібито коронавірус. За інформацією обласного управління охорони здоров’я, у пацієнта, доставленого з Краснограда, діагностовано грип (провели тест відповідний). Перевіряли його тому, що були симптоми – підвищена температура – і контакт з прибулими з-за кордону. На даний момент людей з підозрою на коронавірус в Харківській області немає “, – повідомила представник ОДА.

Довідка: Красноградський район входить до 179 виборчого округу, де 15 березня мають бути проведені додаткові вибори до Верховної Ради. Саме у цьому районі розташована найбільша в окрузі кількість виборчих дільниць 42.

Як повідомляв Харків Times, раніше в соцмережах поширювалася інформація про масове захворювання пневмонією, наразі неясно, якою саме дітей у райцентрі Лозова, що входить до 179 виборчого округу. Цю інформацію представники Харківської обласної державної адміністрації також спростували.