Ryanair розпочала літати з Харкова до Вільнюса та Познані

Фото: Kharkiv Airport / Facеbook

Ryanair відкрила рейси з Харкова у Вільнюс і Познань. Ці напрямки для міста є абсолютно новими. Вартість квитків на обидва рейси починається від 419 гривень (ціна актуальна на момент публікації та не враховує багаж).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі обладміністрації.

“Ми раді розпочати наш зимовий харківський сезон із запуску двох нових маршрутів – до Познані та Вільнюса. Всього цієї зими від Ryanair працюватиме три харківські напрямки, і ми плануємо перевезти 170 тисяч пасажирів, – повідомила менеджерка з продажів та маркетингу Ryanair у Центральній і Східній Європі та на Балканах Ольга Павлонка. – Щоб відсвяткувати появу нових рейсів, ми випустили на них акційні квитки від 14,99 євро на подорожі від сьогодні й до березня 2020 року. Ціна дійсна до півночі 30 жовтня, тому не баріться”.

Перший літак з Харкова до Вільнюса полетів 27 жовтня о 9:30. Відтепер для харків’ян вперше доступне пряме авіасполучення з Литвою. Надалі рейси будуть виконуватися щосереди і щонеділі. Тривалість шляху становить 1 годину 45 хвилин.

Перший літак до Познані рушив о 22:00. Ці рейси будуть доступні з Харкова щочетверга і щонеділі, тривалість польоту складає 2 години 25 хвилин. Таким чином, у харків’ян буде можливість літати без пересадок до шести польських міст. Окрім Познані, з Міжнародного аеропорту “Харків” доступні рейси до Варшави, Катовіце, Гданська, Кракова і Вроцлава.