Міськрада обіцяє розпочати опалювальний сезон з 15 жовтня

Харківська міська рада планує розпочати опалювальний сезон у місті з 15 жовтня.

Про це Харків Times розповіли у прес-службі міськради із посиланням на розпорядження мера міста Геннадія Кернеса, який вже підписав відповідне розпорядження.

“Згідно із документом, тепло почнуть подавати у лікарні, установи освіти, інші об’єкти соціально-культурної сфери, а також у житлові будинки”, – уточнюють у прес-службі.

Також міськрада відзвітувала, що у рамках підготовки до опалювального сезону “в Харкові проведено планово-попереджувальні ремонти на мережах центрального опалення, холодного й гарячого водопостачання”, а крім того – реконструкція та ремонт котелень, покрівель житлових будинків та іншого.

Як повідомляв Харків Times, у листопаді минулого року заступник мера Харкова з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко заявив учасникам пікету із вимогою вжити дієвих заходів щодо ремонту тепломереж під будівлею мерії і журналістам, що аварії на тепломережах у Харкові є “нормальним явищем”.

Міськрада у той же час запустила спеціальну багатоканальну телефонну лінію саме для прийому звернень громадян з питань відсутності теплопостачання у житлових будинках.

Вже у грудні 2018-го КП “Харківські теплові мережі” створило сторінку у “Facebook” – для прийому скарг від мешканців міста з приводу відсутності тепла й гарячої води у будинках.