Війна в Україні: 14 обстрілів, втрат не було

14 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів зброї – мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Також – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив дев’ять обстрілів позицій Об’єднаних сил: двічі неподалік Новотроїцького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; тричі поблизу Водяного – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Кам’янки – зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Богданівки – зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; близько Лебединського та Опитного – зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив п’ять обстрілів позицій Об’єднаних сил: неподалік Новолуганського – з міномета калібру 120 мм; поблизу Новотошківського – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також, зі станкового протитанкового гранатомета; двічі в районі Південного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Гладосового – з міномета калібру 82 мм.

“За минулу добу втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було”, – йдеться у повідомленні.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД” противник здійснив два обстріли позицій Об’єднаних сил: поблизу Авдіївки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Новогнатівки – з автоматичного гранатомета. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив також два обстріли позицій Об’єднаних сил: в районі Зайцевого та поблизу Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм.