Бізнесмен з Харкова очолив Дніпропетровську облдержадміністрацію

Фото: www.ukrinform.ua

Володимир Зеленський прибув до Дніпра, де представив нового голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Бондаренко.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Укрінформу.

“Я приїхав сюди в День міста, прекрасного міста Дніпро і вітаю всіх земляків дніпровців і хочу представити нового голову. Олександр Бондаренко – молодий менеджер. Наша головна вимога до всіх голів обласних адміністрацій – випробувальний термін. До Нового року дивимось як справляються… Якщо справиться, то добре”, – сказав Президент.

Він вручив Бондаренку посвідчення голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

13 вересня Кабінет міністрів України на своєму засіданні підтримав проєкт указу Президента про призначення Бондаренка Олександра Вікторовича головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Бондаренко – харків’янин, він бізнесмен, власник і акціонер компаній “Бі енд Бі Фудз” (зареестрована у Харкові), “Сталь Бізнес Системи” (Харків), “Філд Маркетинг” (Київ) і “Лок Сток” (Київ).

У декларації про доходи за 2018 рік, яку Бондаренко подав як претендент на посаду, зазначено, що його дружина Регіна Бондаренко є громадянкою Російської Федерації. Він має дві квартири – у Харкові та Києві.