Визначилися півфіналісти на Rogers Cup – Світоліна не пройшла

Фото: Теннис

Українська тенісистка, харків’янка Еліна Світоліна достроково завершила виступ на турнірі серії WTA Premier 5 Rogers Cup у Торонто з призовим фондом 2,83 мільйона доларів.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення БТУ.

У матчі 1/4 фіналу посіяна під шостим номером Еліна Світоліна за одну годину 50 хвилин поступилася 20-річній американці Софії Ганні Кенін (№ 29 рейтингу WTA) – 6: 7 (2: 7), 4: 6.

Відзначимо, що Еліна Світоліна у першому сеті вела з рахунком 4: 0, проте не змогла зберегти свою перевагу.

Тенісистки зустрілися на корті вдруге. У першому очному поєдинку на турнірі в Індіан-Уеллс в цьому році Світоліна оформила перемогу в трьох сетах. Еліна Світоліна раніше два сезони поспіль виходила в півфінал на турнірі в Канаді (у 2017 році взяла в Торонто титул).

Суперниця Софії Кенін по матчу 1/2 фіналу визначиться в поєдинку Кароліна Плішкова – Бьянка Андрееску. 20-річна Кенін провела свій 13-й матч проти тенісистки з топ-10 рейтингу (до сьогоднішнього матчу статистика американки була 4 перемоги при 8 поразках).

Як повідомляв ХарківTimes , на турнірі серії WTA Premier 5 Rogers Cup у Торонто харків’янка Еліна Світоліна перемогла представницю Чехії Катерину Синякову і вийшла до третього кола турніру. Після перемоги над Белінда Бенчіч (Швейцарія) українська тенісистка пройшла до четвертого кола. Пооедінок з Бенчіч був дуже складним – Світоліной двічі надавали медичну допомогу.